Skip

Esportstøj er noget helt specielt!Ja det er det faktisk! Det siger jeg ikke kun fordi jeg er gamer. Jeg siger det ikke kun fordi jeg sælger Esportsjerseys! Jeg siger det fordi det er sandheden, og nu vil jeg give tre gode grunde til hvorfor:


 • Vilde designs

 • E-sport har trøjer med de mest vanvittige designs.Folkene bag ved diverse gamerhold er kreative til at skabe nytænkene, anderledes og vilde trøjer. Jeg har set designs med store mytiske skabninge, kæmpe flammer, ja sågar midgårdsormen har jeg set på trøjer! Kunne man forestille sig det danske foldboldlandshold komme på banen med ryggen dækket med Midgårdsormen? Nej vel? Det vildeste man har gjort, er en godt skjult Holger Danske, som de færreste opdagede. Jeg kunne dog sagtens forestille den lille havfrue på en E-sportsjersey. Det er grunden til jeg vil skabe E-sports trøjer - det er de fedeste sportstrøjer i hele verdenen! Se forskellige showcases her.


 • Moderne trykform
 •  

  Bevares, det her er lidt nørdet indenfor tøjproduktion - men jeg ELSKER måden esportstrøjer bliver produceret. Metoden kaldes for sublimationsprint, og helt konkret betyder det er farven printes ind i stoffet, fremfor uden på. Denne metode sikre bare et lækkert look og en holdbarhed der slet ikke kan sammenlignes med eksempelvis direkte tryk der bruge  på meget andet sportstøj. Jeg er totalt forelsket i sublimationsprint!


 • Skaber fællesskab!

 • Okay, lige det her argument kan bruges på alle trøjer. I know. Men det er bare et overset argument blandt Esportshold! I den lokale Håndbold- eller fodboldklub er trøjen nærmest det første man bliver introduceret for: Det samme gælder i øvrigt for spejdere. Hvorfor? Fordi det giver et fællesskab. Et tilhørsforhold. Når man tager sin trøje på er man ikke længere blot et menneske der gamer. Man er en del af et Gamerhold. En del af noget større som de så smukt siger hos Dansk Boldspil Union - men det gælder også for gamere!. Trøjen giver bare den holdfølelse man har brug for! Lad os give et tilbud på jeres trøjer - klik her for at hører mere!

  Fortsæt med at læse

  Hvad er Sumblimationstryk?

  Hvad er Esport ? Samt dens udvikling i Danmark

  Kommentar

  Vær den først til at skrive en kommentar
  Alle kommentar bliver moderated før de bliver offentliggjort

  Din kurv

  Din kurv er tom.